Changes between Version 1 and Version 2 of PythonOcc


Ignore:
Timestamp:
Oct 11, 2011, 10:17:57 AM (9 years ago)
Author:
Leon Kos
Comment:

--

Legend:

Unmodified
Added
Removed
Modified
 • PythonOcc

  v1 v2  
  1717Pred preizkusom prvih primerov je potrebno nastaviti še pot do interpreterja  v ''Moj računalnik -> Lastnosti -> Dodatne nastavitve sistema -> Spremenljivke okolja ... -> Sistemske spremenljivke -> Path -> Uredi -> Vrednost spremeljivke'': in na koncu dodamo `;c:\Python26;`. Po tem je potremn računalnik ''vnovič zagnati''.
  1818
  19 V primeru, da nam klik na ''Start->Vsi programi->pythonOCC -> Examples -> Level1 -> 'HelloWorld' -> helloworld.py'' okno na hitro odpre, vendar modela ne prikaže, imamo težave z OpenGL krmilniki. Najenostavneje težavo odpravimo s spremembo osnovnega prikazovalnika v datoteki `C:\Python26\Lib\site-packages\OCC\Display\wxDisplay.py` v kateri platformo `darwin` poistovetimo z `win32` tako da del kode v tej datoteki izgleda:
   19V primeru, da nam klik na ''Start->Vsi programi->pythonOCC -> Examples -> Level1 -> !HelloWorld -> helloworld.py'' okno na hitro odpre, vendar modela ne prikaže, imamo težave z OpenGL krmilniki. Najenostavneje težavo odpravimo s spremembo osnovnega prikazovalnika v datoteki `C:\Python26\Lib\site-packages\OCC\Display\wxDisplay.py` v kateri platformo `darwin` poistovetimo z `win32` tako da del kode v tej datoteki izgleda:
  2020{{{
  2121#!python